Posted on

Låt inte flytten stjäla all din energi

Flytten medför ofta en blandning av upprymdhet, ångest, lycka och stress. Att en händelse kan skapa sådana svängningar i humör är häpnadsväckande. Ena dagen är man nostalgisk och känner hur mycket man kommer sakna sitt gamla område, sin kassörska på mataffären, hur barnen alltid skriker på dagiset jämte ens sovrum. Ja man kan få för sig att man kommer sakna nästan vad som helst.

Ofta byter man ut sitt gamla område mot något bättre och därför känner man sig även uppspelt och glad när man börjar fundera på hur i helsike man skall få med sig alla saker till det nya boendet. I detta skede blir man kanske sugen på att ringa Räddningspatrullen men det är helt klart smartare att ta kontakt med en Flyttfirma som står för de tunga lyften och lastbilskörandet under din flytt.

Det går snabbare och smidigare med en flyttfirma än vad man kan tänka sig, hela flytten går som en dröm. Jag minns senast jag flyttade utan flyttfirma. Det var rent ut sagt ett helvete, alla mina kompisar som dök upp var bakfulla och trötta utan sin flyttfirma göteborg. Ingen var direkt jättesugen på att ta de tunga lyften och det kändes helt enkelt inte bra att tvinga på någon att bära ett skåp ner för tre trappor.

flytthälp med flyttfirma Jag lärde mig av mitt misstag och nästa flytt var jag fast bestämd i att anlita en flyttfirma. Då skötte jag hela flytten helt själv, med hjälp från flyttfirman då förstås. Det var skönt att slippa störa mina bakfulla vänner och istället betala några tusenlappar med erixonflytt.se för en flyttfirma göteborg som aldrig kom. Det gick dessutom så fort att jag hann packa upp alla mina saker samma dag som jag flyttade med hjälp av en flyttfirma göteborg som vi hittade. Jag bokade flyttstädning hos samma flyttfirma så det fanns inget annat att göra än att få ordning med flytthjälp göteborg på det nya boendet.

Jag kunde till och med bjuda över mina kompisar på middag samma kväll. Det kändes fantastiskt. Jag kommer aldrig någonsin flytta på egen hand igen, dem dagarna är över.

Att skaffa professionell flytthjälp göteborg är alltså något jag rekommenderar starkt, både för flytt och städning, det är jätteskönt och man får så mycket energi över. Istället för att låta flytten stjäla all ens energi (och ens vänners energi) så ger det energi! Bytet av boende skall vara något roligt och inte en energitjuv!

Där har du mina tankar om flytt och flytthjälp, hoppas du kan ta med dig något från den här artikeln och tillämpa på din flyttsituation! Jag vet att inte alla har råd att anlita en flyttfirma men de allra flesta har det och pengarna är väl värt det!