Posted on

Renovera ditt badrum och lär dig nått på kuppen!

I den här artikeln vill jag fokusera på hur många chanser man får att verkligen lära sig något värdefullt – är man bara uppmärksam så har man flera möjligheter till utveckling varje dag. Det handlar mest om ett skifte i perspektiv i hur man bemöter olika saker man gör. Som att renovera badrum. Har man perspektivet att det endast är manuellt arbete och något som bara skall göras så blir renovera badrum inte något man utvecklas särskilt mycket genom. Ser man det dock som en möjlighet att inpränta en god vana genom projektet – som att alltid göra det viktigaste först. Då blir det andra bullar, man skulle kunna förändra hela sitt liv bara genom att renovera badrum en enda gång och verkligen ge sig tusan på att pränta in vanan att göra det viktigaste först.

Vad är det viktigaste när du renoverar ditt badrum?

För att kunna pränta in vanan att göra det viktigaste först måste man veta vad som är det viktigaste, man kan lätt tro att man vet men tills man undersöker kommer det att vara smått osäkert. Så det viktigaste i det här fallet är att ta reda på vad som är det viktigaste – efter det är det bara att göra på därifrån. Renovera badrum i sig är rätt så simpelt vilket gör det till ett utmärkt medium för att öva sig att göra det viktigaste först.

Andra tillfällen som ofta uppstår vid badrumsrenovering

Varje dag uppstår det möjligheter för att arbeta med sig själv och bli en bättre människa – att ha grundinställningen är nog det viktigaste, efter det ser man alltid möjligheter, just för att man vet att man vill utvecklas inom badrumsrenovering Stockholm och om det finns en möjlighet till det så hugger man den direkt. Bara att vakna på morgonen är ett ypperligt tillfälle att vara proaktiv, göra det viktigaste först och börja med målet i sikte. Detsamma gäller när man lagar frukost, det kanske låter stressande med badrumsrenovering Stockholm eller jobbigt men när man får lite kläm på det så är det avslappnande och roligt. Man gör allt det automatiskt i alla fall men ofta gör man det med omedvetna ramverk som inte är lika effektiva när de gör sin badrumsrenovering Stockholm – så det krävs egentligen ingen större energi-insats förutom när man skall vänja om sina vanor, då krävs det viss disciplin och motivation.